Skip to content
Fotocredit: Simone Janssen

Bijzondere rondleidingendag bij Dierenambulance Den Haag

Dierenhospitaal en ambulance Den Haag
30 mei 20242 minute read

Op zondag 9 juni organiseert Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o. een speciale rondleidingendag in ons hospitaal. Thema van deze dag is het belang van een testament en de mogelijkheid om goede doelen in het testament op te nemen. Heeft u hier altijd al meer over willen weten én lijkt het u interessant om het dierenhospitaal van binnen te bekijken? Dan kunt u zich aanmelden.

De stichting organiseert deze dag in samenwerking met Notariaat Van Sprundel. Een medewerker van het notariaat verzorgt een presentatie en er is tijd voor het behandelen van vragen. Aansluitend volgen de deelnemers een rondleiding door het hospitaal bij een van de enthousiaste vrijwilligers. Neem een kijkje in de kattenkamers, bij de boerderijdieren, de ambulances en nog veel meer. De presentatie en rondleiding duren inclusief pauzes ongeveer 120 minuten. Uiteraard staan koffie, thee en iets lekkers klaar. Het belooft een leuke, informatieve dag te worden, waar u vrijblijvend een kijkje kunt nemen achter de schermen van de dierenambulance en geïnformeerd wordt over nalaten.

De rondleidingen zijn op inschrijving en er is beperkt plek. Reserveer dus snel een gratis ticket. Meer informatie is te vinden op https://dierenambulancedenhaag.nl/rondleiding/.

Het ophalen en verzorgen van zieke en gewonde dieren kost geld. Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst ‘s-Gravenhage e.o. is afhankelijk van donaties en nalatenschappen. Dankzij de steun van vele mensen en organisaties kan de stichting dieren blijven helpen.

Tags

Den HaagDierenhospitaal en ambulance Den HaagRegioRondleidingRondleidingendag
Gerelateerde artikelen
Back To Top