Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

Laatste zaterdag om het informatiecentrum te bezoeken

RijnlandRoute
30 mei 202437 second read

Zaterdag 1 juni is de laatste keer dat je het informatiecentrum RijnlandRoute op een zaterdag kunt bezoeken. Onze rondleiders staan die dag klaar om uitleg te geven over de aanleg van de RijnlandRoute. Wil je een rondleiding krijgen? Meld je dan aan via: www.rondleiding-rijnlandroute.nl/tijdsloten.

In juni nog wel open op woensdagen en vrijdagen

Nu de opening van de N434 op 5 juli snel dichterbij komt, gaat het informatiecentrum op 1 juli sluiten voor bezoek. Tot 1 juli blijft het informatiecentrum wel nog geopend voor bezoekers op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur. Rond het festival zullen de openingstijden iets wijzigen. Houd daarvoor de website in de gaten. En op de volgende eerste zaterdag van de maand, 6 juli, kan je rijden over de N434 en door de tunnel.

Tags

InformatiecentrumOpeningstijdenRegioRijnlandRoute
Gerelateerde artikelen
Back To Top