Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart jeugd laat van zich horen met mooie resultaten

Toine l’Ami
1 juni 20242 minute read

Dat de Blauw-Zwart jeugd een goede ontwikkeling door maakt mag duidelijk zijn. JO18-1 heeft een fantatische seizoen achter de rug, Na in de eerste klasse het kampioenschap binnen gehaald te hebben, herhaalden de mannen van trainers Ab van der Woude en Eric Grootveld dit nogmaals in de hoofdklasse.

JO17-1 kwam helaas afgelopen zaterdag in zijn kampioenswedstrijd tegen SJC nipt te kort ( 4-2 )

verlies om zich tot kampioen te laten kronen, maar een 2e plaats in de hoofdklasse mag zeker vermeld worden.

JO14-1 wist zich in zijn laatste wedstrijd te kronen tot kampioen. Na een spannende strijd tussen meerdere clubs grepen zij dik verdiend toch het kampioenschap in de 1e klasse. Een groot compliment voor trainer Luke Verburg en zijn mannen en dame.

JO13-1, heeft een geweldig seizoen achter de rug. Na het kampioenschap in de hoofdklasse hebben de mannen van trainers Koen van Schie en Thijmen Wolters zich in de 4e divisie naar een mooie 6e plek gespeeld. En of dat nog niet genoeg is spelen de mannen zaterdag 1 juni de finale van de districtsbeker tegen Nootdorp JO13-1 bij BVCB in Bergschenhoek om 9.30 uur. Ik zou zeggen: “Kom allemaal kijken.”

Een einde van een heel mooi seizoen met elkaar. Tot volgend seizoen, fijne zomer!

Toine l’Ami,

Hoofd Blauw-Zwart Jeugdopleiding Bovenbouw

Tags

JeugdvoetbalRKSV Blauw ZwartSeizoensoverzichtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top