Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO9-4 heeft goede voetbalweek

Rksv Blauw Zwart
2 juni 202451 second read

Deze laatste competitieweek mocht het JO9-4 team van Blauw-Zwart tweemaal vol aan de bak. Op 2e Pinksterdag deed dit verse team mee aan het Pinkstertoernooi bij FC Rijnvogels. De jongeheren hadden duidelijke instructies van coach Yoni over ‘afstand houden’ en ‘tijdig de bal overspelen’ en zeker de eerste en derde wedstrijd van dit toernooi betaalde dit zich terug door twee prachtige overwinningen. Helaas bleek dat ook sommige tegenstanders kaas hebben gegeten van teamwerk, want de twee andere wedstrijden pakten minder succesvol uit. Uiteindelijk mocht dit vrolijke team wel op basis van doelsaldo de derde prijs in ontvangst nemen.

Afgelopen zaterdag volgde nog de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen de zeer vriendelijke spelers van Voorschoten ‘97. De jonge spelers deden hun best om de bal goed over  te spelen, maar jammer genoeg wist de tegenstander de bal net iets vaker op te pikken en het net in te trappen.

Het samenspel van het team geeft in ieder geval vast vertrouwen voor het toernooi op het terrein van Blauw-Zwart komend weekend!

Tags

JeugdvoetbalJO9-4RKSV Blauw ZwartWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top