Skip to content
Fotocredit: PR

Wie wordt er Wassenaars Kampioen i4Housing Zwemloop Wassenaar op 25 augustus?

I4Housing Zwemloop Wassenaar
11 juni 20242 minute read

De organisatie van de i4Housing Zwemloop Wassenaar, die in goede handen is bij de Zwemloopcommissie van WZK Tri-Team, is in volle gang.  Voor de 29ste keer zal, naar alle verwachting dit leuke, sportieve en gezellige sportevenement wederom aan ons mooie Wassenaarse strand en duingebied plaatvinden.  Het aantal aanmeldingen is vanaf het moment dat de inschrijving open ging hard gegaan. Niet alleen komen de deelnemers uit Wassenaar en omgeving, men komt van heinde en ver. Al jaren groeit dit geweldige uitdagende evenement, en ook dit jaar ziet het ziet er naar uit dat het deelnemersaantal weer wordt overschreden. Maar…. Vol = vol! De vergunning geeft een mogelijkheid voor maximaal 400 deelnemers, dus wees er snel bij!

Voor onze Wassenaarse ingezetenen maken wij al jaren een apart klassement op. De beste man, en vrouw van zowel de hele (1 kilometer zwemmen en 10 kilometer hardlopen) als de halve afstand (500 meter zwemmen en 5 kilometer hardlopen), worden daarbij gehuldigd. Ook kan een Wassenaars duo meedoen, wat betekent dat de één zwemt, en de ander het hardlopen voor zijn of haar rekening neemt. Tenslotte worden ook de Wassenaarse winnaars van de Duintrailloop (onze Run-only) gehuldigd.

Deze heroïsche wedstrijd kan jou dus Wassenaarse roem opleveren! Denk je dit wil ik / willen wij  ook?  Neem dan een kijkje op de website www.wassenaarsezwemloop.nl en/of volg de  Zwemloop op Facebook (@wassenaarsezwemloop), Instragram (@zwemloopwassenaar) en Twitter (@wassenaarsezwemloop). We hopen je te zien op 25 augustus.

Tags

DuintrailloopHardlopeni4housing Zwemloop WassenaarInschrijvenWassenaarWassenaarse ZwemloopZwemmen
Gerelateerde artikelen
Back To Top