Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO14-2 temt kampioenskandidaat

Rksv Blauw Zwart
15 juni 202442 second read

Donderdag. 6 juni kwam Oegstgeest JO14-2, de nummer 2 op de ranglijst, op bezoek voor de voor hun zo belangrijke inhaal wedstrijd tegen Blauw-Zwart JO14-2.  Belangrijk, omdat het kampioenschap binnengehaald kon worden. Dan moest er wel gewonnen worden van Blauw-Zwart met 11 doelpunten verschil. Onmogelijk zou je denken. Maar we kennen dit team.  En ze zijn er toe instaat. 

Onze boys hadden maar één opdracht.  Oegstgeest mag geen kampioen worden op De Schulpenwei. Onder luide aanmoediging van onze JO13-1 en JO14-1 gingen de jongens tekeer als een orkaan. Oegstgeest begon sterk, maar Schendrick ‘Carl Lewis’ Paula, Alexander The Geeft, Swen the Viking, Keizer Jullius en Turbo Firas  maakten een einde aan alle

kampioensaspiraties van de Oegstgeesters.  Eindstand  6-0 voor de Blauwen!

Sorry Oegstgeest, kampioen worden doe je maar thuis.

Tags

JeugdvoetbalJO14-2RKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaarwedstrijdverslag
Gerelateerde artikelen
Back To Top