Skip to content
Fotocredit: Rksv Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO9-1: einde van een fantastisch tijdperk

Rksv Blauw Zwart
29 juni 20242 minute read

Jack, Pim, Joshua, Chris, Brendan, Zakariya en Bowis. Gestart in de JO7 met ‘echte’ wedstrijdjes. Daarna vervroegd doorgeschoven naar de JO8, om iedereen meer uitdaging te geven om zich verder te kunnen ontwikkelen en zich zo voor te bereiden op het echte werk in de hoofdklasse van de JO8 en JO9.

De JO9-1- brigade zal komend seizoen echter niet meer in dezelfde samenstelling doorschuiven naar de volgende leeftijdscategorie. Het waren echt 3 fantastische seizoenen waarin deze leuke groep met super enthousiaste, leergierige jongetjes heel veel spelplezier heeft gehad, heel veel wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld en kampioenschappen heeft gevierd.

Met de spelertjes en de meer dan enthousiaste ouders hebben we heel veel plezier en gezelligheid gehad. Daarnaast willen we ook de talrijke sponsoren bedanken. Dankzij hen hebben we vele activiteiten kunnen organiseren om de teambuilding te versterken en spullen en kleding kunnen aanschaffen om als team een visitekaartje voor Blauw-Zwart te kunnen zijn.

Als afsluiting van het seizoen stond traditiegetrouw de onderlinge wedstrijd tussen de ouders en kinderen op het programma. De wedstrijd werd met een minimaal verschil, maar terecht, gewonnen door de ouders. De kinderen wonnen daarentegen het oudhollandse spel latje trap, zodat iedereen voldaan naar huis toe ging.

De ouders en spelertjes van het Blauw-Zwart JO9-1-team wensen iedereen een hele fijne zomer en u bent uiteraard ook volgend seizoen weer van harte welkom op sportpark De Schulpwei.

Tags

AfsluiterJeugdvoetbalRKSV Blauw ZwartVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top