Skip to content
Fotocredit: SMOW

Gratis inloopspreekuur Formulierenbrigade Wassenaar

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
4 juli 202441 second read

Vind je het lastig om een formulier in te vullen? Of vind je het lastig om contact op te nemen met instanties? Dan kun je iedere woensdag terecht op het open inloopspreekuur van de formulierenbrigade van SMOW, van Heeckerenstraat 2, tussen 9.45 en 12.00 uur. Wij helpen onder andere met: declareren van zorgkosten, invullen van formulieren, bellen of schrijven naar instanties, aanvragen DigiD code, aanvragen en wijzigen van huur- en zorgtoeslag. Breng altijd de Digid code, mobiele telefoon en de papieren mee!

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op dinsdag van 15.30 – 17.00 uur door te bellen of te mailen naar (070) 511 22 26 of info@smowassenaar.nl. Wij helpen bij alle vragen over geldzaken. Een individueel gesprek is ook mogelijk. Onze hulp is gratis en vertrouwelijk!

Wanneer: elke woensdag van 09.45 – 12.00 uur in het van Heeckerenhuis

SMOW is onderdeel van het Sociaal Team Wassenaar

Tags

FormulierenbrigadeInloopspreekuurSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top