Skip to content
Fotocredit: SMOW

Training vrienden maken bij smow

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
7 juli 20242 minute read

Wil jij meer wil leren over contacten aangaan en onderhouden? En wil jij naar jouw eigen rol in vriendschappen kijken en oefenen met communicatietechnieken? Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) en Indigo Preventie organiseren een training vrienden maken.

Eerdere deelnemers reflecteren op de training:

“Ik dacht weleens, wie zit er nou op mij te wachten, door de training weet ik nu dat ik best een leuk mens en vriend ben die het wachten waard is”

-”Mijzelf af en toe complimenten geven doe ik nog steeds, dit heb ik echt op de training geleerd”

-”Ik kwam eigenlijk voor individuele gesprekken bij SMOW maar ben blij dat me deze training aangeraden is”

-”Ik ben gepensioneerd, mijn vriendinnen werken nog, ik hoopte mijn kennissenkring wat uit te kunnen breiden en dat is gelukt.”

-”Ik heb in de training geleerd rustig te blijven, ik ben nogal een prater. Luisteren is natuurlijk ook goed”

Wil jij ook meer leren over communicatie, zelfvertrouwen, uitbreidingsmogelijkheden van jouw kennissenkring? Op 20 augustus is er de mogelijkheid een workshop over Vriendschap te volgen. Er is de mogelijkheid om vervolgens mee te doen aan een 6 daagse training, op 10, 17, 24 september,  1,8 en 15 oktober.

Wanneer: Dinsdag 20 augustus
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Waar: in het Van Heeckerenhuis, van Heeckerenstraat 2, Wassenaar
Kosten: Deelname is kosteloos, koffie en thee staan klaar.

Graag aanmelden bij Saskia door te mailen naar s.vandermeer@smowassenaar.nl, of bel naar 070-5112226 voor 1 augustus.

Tags

CommunicatieeenzaamheidSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarTraining vrienden makenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top