Skip to content
Fotocredit: PR

Ga mee met ons op natuurlijk avontuur in Haaglanden

Team “Groene Stad Achter De Duinen”
9 juli 20242 minute read

Andere steden hebben het al: Een natuurdocumentaire over de natuur en dieren in en rond de stad. Onze Groene Stad Achter De Duinen (Den Haag en Haaglanden) heeft deze nog niet.

Maar hopelijk binnenkort wel! Sinds drie jaar brengen ervaren natuurcineasten onder leiding van Robert Hughan vele uren door, in de Noordzee met haar unieke kuststrook, de diversiteit van leven in de duinen, het sprookjesachtige Haagse bos, onze schitterende parken en fascinerend onderwaterleven. (lees verder onder afbeelding)

Wij willen deze natuurgebieden in en rond Haaglanden op een feeërieke wijze in beeld brengen zoals niemand het ooit heeft gezien. Maar daar hebben wij wel uw hulp bij nodig. Want het maken van een documentaire kost vele geld. In totaal hebben wij ruim 3 ton nodig.

Uw donatie, groot of klein, is zeer welkom … met elke donatie komen wij als makers weer een stukje dichterbij de realisatie van Nederlands eerste natuurdocumentaire in Haaglanden de “Groene Stad Achter De Duinen”

Klik op deze link en help ons verder!

https://whydonate.com/nl/fundraising/ga-mee-op-natuurlijk-avondtuur

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u meer weten?  Kijk ook op onze website! www.groenestadachterdeduinen.nl

Ga mee met ons op natuurlijk avontuur in Haaglanden en maak deze documentaire mogelijk, zodat je zelf mee kan genieten van onze mooie Groen Stad Achter de Duinen!                     

Tags

DocumentaireDoneeractieGroene Stad Achter De DuinenNatuurgebiedenRegioRegio HaaglandenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top