Skip to content
Fotocredit: PR

Groene Stad vaartochten door Den Haag voor het goede doel (met video)

Stichting Groene Stad Achter De Duinen
11 juli 20242 minute read

De Stichting Groene Stad Achter De Duinen organiseert samen met de Willemsvaart.nl – Rondvaarten Den Haag en Scheveningen vanaf dit voorjaar speciale boottochten: ‘Groene Stad Vaarten’. Hierbij varen we van “Zoet naar Zout”. Uniek in Nederland! Van de Haagse grachten tot het Westbroek park. Bekijk vast een voorproefje wat je mogelijk gaat beleven in deze korte film:

Onze deskundige gidsen nemen je mee en kennen de verhalen over de verrassende natuur die onze stad herbergt. Een avontuur dat je niet snel zult vergeten! De opbrengst van deze speciale rondvaart wordt benut om de eerst echte natuurdocumentaire over Den Haag en omstreken te maken: ‘Groene Stad Achter De Duinen.’

Iets te vieren en wil je iets beleven met je gezin, familie, collega’s, relaties, vrienden, verenigingen, stichting, bedrijf of zomaar voor de gezelligheid? De Groene Stad vaartocht is weer eens iets anders. 

Kijk voor de kosten en verdere informatie op www.groenestadvaarten.nl

Boekingen/Reserveringen kun je doen via de volgende websites onder vermelding van Groene Stad Vaarten:

Websites:  www.groenestadvaarten.nl  en  www.willemsvaart.nl/bijzondere-vaarten/groene-stad-vaarten

Bereid je voor op een wonderbaarlijke ervaring. Tot ziens aan boord!

Tags

Den HaagDocumentaireGoede doelGroene Stad Achter De DuinenRegioVaartochten
Gerelateerde artikelen
Back To Top