Skip to content
Fotocredit: PR

Zomerse Knutselplein in het Centrum van Wassenaar: Een Creatieve Zomervakantie voor kinderen!

Centrummanagement/Winkels in Wassenaar
19 juli 20240 second read

De zomervakantie is in volle gang en vanaf zaterdag 20 juli wordt het centrum van Wassenaar nog levendiger met de start van het ‘Zomerse Knutselplein’. Vier zaterdagen lang kunnen de jongste bezoekers van het centrum zich uitleven met creatieve knutselactiviteiten, terwijl de ouders rustig kunnen winkelen.

Wat is het Zomerse Knutselplein?
Het Zomerse Knutselplein biedt kinderen de mogelijkheid om, tijdens 4 zaterdagen in de vakantie, iets nieuws te knutselen en hun eigen kunstwerken mee naar huis te nemen. De knutselsetting zorgt ervoor dat kinderen zich vermaken en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, terwijl ouders genieten van een onbezorgde winkeldag. Elke zaterdag zal er een andere locatie en activiteit zijn, zodat de kinderen steeds iets unieks kunnen maken.

Data en Locatie:
Zaterdag 20 juli: Van Hogendorpstraat
Zaterdag 3 augustus: Langstraat
Zaterdag 10 augustus: Van Hogendorpstraat
Zaterdag 17 augustus: Langstraat

Kom met het hele gezin naar het centrum van Wassenaar en geniet van een zomerse zaterdag vol creativiteit en winkelplezier. Het Zomerse Knutselplein staat klaar om van de zaterdag een feestelijke en onvergetelijke dag te maken!

NB. Bij slecht weer zal er in een winkelpand geknutseld worden. Houdt social media in de gaten om te zien waar het Knutselplein staat! Facebook: Winkelen in Wassenaar en Instagram: winkels_in_wassenaar

Tags

Arts & Crafts Workshop for kidsCentrummanagementKinderactiviteitenKnutselpleinWassenaarWinkelen in Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top