Skip to content
Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

binnenkort in bibliotheek voorschoten – Wassenaar

21 juli 20242 minute read

Wist je dat je naast onze boeken- en tijdschriftencollectie ook kunt genieten van exposities in onze bibliotheek? Elke acht weken vind je een nieuwe expositie in Voorschoten en Wassenaar, naast de vaste expositie van Historische Vereniging Oud Wassenaer (deze wisselt 1-2 keer per jaar).

KUIFJE KOMT TOT LEVEN

De Historische Vereniging Oud Wassenaer heeft een mooie expositie samengesteld van alles rondom Kuifje en de tekenaar, de wereldberoemde Hergé. In de vitrines in Wassenaar kun je auto’s, vliegtuigjes, een raket en loden figuurtjes uit verschillende strips bewonderen.

DEZE ZOMER IN DE BIBLIOTHEEK – LEKKER LANG LENEN

In de zomervakantie, tot en met 25 augustus, kun je lekker lang je boeken lenen (6 weken ipv 3).

SPIONNENSPEL IN DE BIBLIOTHEEK

Het is voor kinderen heel belangrijk dat ze ook in de zomervakantie blijven lezen. Wij maken een bezoekje aan de bieb in de zomer extra leuk met een spionnenspel door de bieb. Kom je ook met je (klein)kind?

SPREEKUREN EN ACTIVITEITEN IN DE ZOMER

Ook onze vrijwilligers gaan genieten van een welverdiende vakantie. Het taalspreekuur, de leesclubs en het taalcafé houden zomervakantie. Je kunt natuurlijk wel zelf blijven oefenen. Via taal@obvw.nl kun je een account aanvragen om digitaal te oefenen. Het Digitaal spreekuur en de Formulierenbrigade gaan wel de hele zomer door. Check onze website voor de activiteiten voor komende week.

AANGEPAST ZOMERROOSTER

We hebben ook de openingstijden iets aangepast: van 16 juli t/m 17 augustus zijn we ‘s avonds en op zaterdagmiddag gesloten.

FILMHUIS WASSENAAR

Tickets aan de balie of via obvw.nl/filmhuis

ma 22 jul 20:00 The Movie Teller

di 23 jul 14:00 Nata Per Te

wo 24 jul 20:00 Treasure

do 25 jul 13:30 Filmclub

do 25 jul 20:00 De Mooiste Dag

vr 26 jul 15:00 Vos en Haas Redden het Bos

vr 26 jul 20:00 Nata Per Te

za 27 jul 20:00 Bed & Breakfast

Het is mogelijk om bij de aankoop van kaarten een donatie te doen. Alle beetjes helpen en je donatie komt volledig ten goede aan Filmhuis Wassenaar. Dankjewel. Jouw donatie wordt erg gewaardeerd. Klik hier om een donatie te doen.

Tags

ActiviteitenBibliotheekFilmaanbodFilmhuis WassenaarOBVWProgrammaVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top