Skip to content
Voorschotense Paardendagen
Archieffoto. Fotocredit: Willem Burwick

De Voorschotense Paardendagen komen er weer aan!

Voorschotense Paardendagen
23 juli 20242 minute read

De Paardendagen zijn dit jaar op 26, 27 & 28 juli. Iedereen kan dan weer genieten van een weekend dat geheel in het tekenen van het paard en aanverwante activiteiten staat.

De vrijdagavond is voor de horecagelegenheden op de Voorstraat en de Paardennach in het Wapen van Voorschoten. Op zaterdag 27 juli begint vroeg in de ochtend de traditionele Paardenmarkt op de Voorstraat. En van ’s ochtends negen uur tot het eind van de middag is er weer een gezellige jaarmarkt in de Schoolstraat, de Treubstraat en op het Treubplein. Ook worden er op zaterdag allerlei kinderactiviteiten in het Berkhoutpark georganiseerd.

Zaterdagmiddag is de 100e kortebaandraverij in Voorschoten op de Van Beethovenlaan, het Nederlands Kampioenschap Kortebaandraverij wordt dan verreden met een geweldig deelnemersveld. Daarna verzorgen de horecagelegenheden in de avond weer de muziek en gezelligheid in de Voorstraat.

Zondagmiddag staat het ringsteken op de Voorstraat op het programma en zal het weer gezellig druk worden bij de traditionele seniorenmiddag op het terras van het Ambachts- en Baljuwhuis.

Hou het laatste weekend van juli 2024 vrij in de agenda en kom allemaal genieten van een heel speciale editie van de Voorschotense Paardendagen want de Kortebaandraverij bestaat honderd jaar in Voorschoten!

We zien elkaar eind juli!

Fotocredit: Voorschotense Paardendagen

Tags

ActiviteitenPaardenmarktProgrammaRegioVoorschotenVoorschotense Paardendagen
Gerelateerde artikelen
Back To Top