Skip to content
Fotocredit: PR

OLYMPIA’72 SLUIT SEIZOEN AF MET GESLAAGDE ROMMELMARKT & INLOOPAVOND GEZINNEN VAN DE VOEdSELBANK

Handbalvereniging Olympia '72
24 juli 20242 minute read

Op zaterdag 29 juni organiseerde handbalvereniging Olympia’72 haar jaarlijkse rommelmarkt op het sporteiland ASH / Olympia’72. Het was een geslaagde dag met goed weer en met veel klandizie.

Na de dag geëvalueerd te hebben en een drankje gedronken te hebben werd het idee geopperd om contact op te nemen met de Voedselbank. Wellicht wilden hun deelnemers gebruikmaken van de vele mooie artikelen (kleding, huishoudelijke zaken en nog veel andere mooie spulletjes) en dit uiteraard gratis.

De volgende dag werd contact opgenomen met de organisatie van de Voedselbank en deze vonden het gelijk een mooi initiatief. Na besproken te hebben in hun bestuur is er een datum geprikt en wel 11 juli, in de avond van 18.30 uur  tot 20.30 uur. Toen zijn gelijk de vrijwilligers van Olympia opgetrommeld en het clubhuis ingericht voor dit maatschappelijke goede initiatief voor de mensen met een smalle beurs.

Het is dan ook maar afwachten of er gebruik van wordt gemaakt, maar dit bleek met een goede opkomst een geslaagde actie te zijn. Nadat we alles hadden opgeruimd en nog een drankje met elkaar dronken hadden de vrijwilligers van Olympia er een goed gevoel bij. Ook werd er met de dames van de Voedselbank afgesproken om dit volgend jaar weer te doen na de jaarlijkse rommelmarkt.

Het bestuur van Olympia’72 wil de dames van de Voedselbank en de vrijwillers van de club bedanken voor hun positieve inzet.

Het bestuur van Olympia’72

Tags

HandbalInloopavondOlympia 72RommelmarktVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top