Skip to content
Fotocredit: PR

Imposante line up Noordzee Zomerfestival 2024

Noordzee Zomerfestival
26 juli 20243 minute read

Met nog maar een week te gaan maken de vrijwilligers van het Noordzee Zomerfestival zich op voor het negendaagse festival op het strand van Katwijk aan Zee.

Het festival begint voor het publiek op 2 augustus 2024 en kent maar liefst 30 activiteiten.

Voor het gratis toegankelijk festival heeft de organisatie extra uitgepakt met een unieke mix van dag- en avondactiviteiten.

De Pasar Malam aan Zee is nu op de eerste zaterdag van het festival en is groter dan ooit. Beleef Indonesische sferen met je voeten in het zand. Door samenwerking met de winkeliersvereniging BIZ Zeezijde, loopt de markt door tot in het centrum van Katwijk.

Ook dit jaar zijn er weer top tributes: Stones Sessions, en de Nederlandse beste tribute band: Bee Gees Forever, die eerder vier keer de Ziggo Dome plat kreeg. De Rock Night staat in het teken van Nirvana en Green Day.

De dance avond Full House @ the beach heeft als speciale gast de internationaal bekende DJ Billy The Kit.

Live uit de Tap. Fotocredit: PR

Volgens programmeur Rob Brons is het een wervelend programma. “Oude bekende activiteiten zoals kindermiddagen, bouwen met Lego, schatgraven en brandingsurfen staan ook dit jaar weer op het programma. Een bijzondere avond is het Zomercarnaval voor mensen met een beperking op de maandagavond met Frans Bauer. De aanmeldingen daarvoor zijn overweldigend;  en is inmiddels volgeboekt. De inschrijving voor het NK Touwtrekken en de zeskamp is geopend!”

Ook het avondprogramma staat als een huis. “We hebben top tribute bands uit Europa weten te boeken. Het is echt elke avond feest voor verschillende doelgroepen, van Q-Music 4 uur FOUT tot Dance Party tot Hollandse Meezingers. En niet te vergeten twee hele mooie afsluiters. De Vrienden van Katwijk Live met Support Act en als afsluiting Live uit de Tap waar top zangers en zangeressen zorgen voor een vier uur durend feest,” aldus een enthousiaste voorzitter Arie Nijgh

Het programma is te vinden op de website van het Noordzee Zomerfestival; www.noordzeezomerfestival.nl. De toegang tot alle activiteiten is gratis. Voor de avond is de leeftijd 18 plus.

Het Noordzee Zomerfestival begint op donderdag 1 augustus met een speciale avond voor sponsors en vrienden. Op deze speciale netwerkavond krijgt iedereen die het festival mogelijk maakt een mix van mooie muziek en lekker eten en drinken voorgeschoteld. Het thema is dit jaar Western. Wilt u hierbij aanwezig zijn, geef u dan op als vriend of sponsor van het NZF. U krijgt dan vriendenpassen toegestuurd die gegarandeerd toegang geven tot de festivaltent op alle muziekavonden.

Tags

ActiviteitenMuziekNoordzee ZomerfestivalPasar MalamRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top