Skip to content
Fotocredit: PR

Open dag WIJdehorst en Land van Ons Wassenaar: Ontdek, Proef en Inspireer!

WIJdehorst/Land van Ons Wassenaar
3 september 20242 minute read

Op zaterdag 7 september organiseren WIJdehorst en Land van Ons Wassenaar een markt vol inspiratie en beleving. Van 12:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom op onze tuin aan de Rijksstraatweg om te genieten van een dag in het teken van biodiversiteit, duurzaamheid en lokale verbinding.

Tijdens deze open dag kun je je laten verrassen door proeverijen, luisteren naar sprekers en deelnemen aan rondleidingen die je alles vertellen over samen werken aan biodiversiteit en een fraaier landschap. Dit is de gelegenheid om meer te leren over hoe wij samen gezond voedsel telen, de natuur versterken en wat jij kunt bijdragen.

Op onze zeepkist delen inspirerende sprekers hun verhalen en ideeën over een duurzame toekomst. Laat je meevoeren door hun enthousiasme en ontdek hoe jij een verschil kunt maken. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij de kraampjes, waar je lokale producten kunt proeven en je m² kunt kopen. Ook kun je je aanmelden als vrijwilliger en deel uitmaken van onze beweging voor een duurzame en gezonde leefomgeving.

Kom met de fiets en ervaar de prachtige tuinderij die WIJdehorst en Land van Ons Wassenaar te bieden hebben. Samen maken we van deze dag een onvergetelijke ervaring!

Datum:                 Zaterdag 7 september 2024
Tijd:                         12:00 – 16:00 uur
Locatie:                WIJdehorst en Land van Ons Wassenaar, Rijksstraatweg 601.

Ingang voor fietsers via Raaphorstlaan

Mis het niet en kom langs om te ontdekken, te proeven en je te laten inspireren. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Tags

Land van Ons WassenaarOpen DagWassenaarWijdehorst
Gerelateerde artikelen
Back To Top