Skip to content
Op zaterdag 12 oktober organiseert de Trombosestichting de eerste Stop de Prop-loop. Met de loop vragen we aandacht voor trombose en iedereen die hier direct of indirect mee te maken heeft. De opbrengst van de loop komt geheel ten goede aan trombose-onderzoek. Wandelt u mee? Fotocredit: PR

Wandel op 12 oktober mee met de Stop de Prop-loop!

Trombosestichting
15 september 20242 minute read

Op zaterdag 12 oktober organiseert de Trombosestichting de eerste Stop de Prop-loop. Met de loop vragen we aandacht voor trombose en iedereen die hier direct of indirect mee te maken heeft. De opbrengst van de loop komt geheel ten goede aan trombose-onderzoek. Wandelt u mee?

Groene Hart

Wandelaars vertrekken vanuit het Reeuwijkse Hout, en kunnen kiezen uit een route van 10, 17 of 25 km. Alle drie de routes leiden door het mooie Groene Hart.

Collega Yen-li is eerder dit jaar de route van de 25 km alvast gaan verkennen en vertelde enthousiast: “Het is echt een prachtige route door het mooie Groene Hart, grotendeels onverhard, af en toe lekker door de blubber en ook over hekjes klimmen. We zagen zelfs een haas op ons pad.”

Inschrijven

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op https://www.trombosestichting.nl/stop-de-prop-loop/ . Na de finish krijgen deelnemers een medaille en een goodiebag.

Over de Trombosestichting

Bij trombose raakt een bloedvat verstopt door een bloedstolsel. Dit belemmert de bloedsomloop en kan gevaarlijk zijn en leiden tot ernstige, blijvende klachten en zelfs overlijden. Ieder uur krijgen 11 mensen in Nederland trombose: bijvoorbeeld een trombosebeen, een longembolie, een hart- of herseninfarct. Snelle herkenning van trombose is belangrijk zodat ernstige gevolgen voorkomen kunnen worden. De Trombosestichting Nederland stimuleert en financiert wetenschappelijk onderzoek naar trombose en geeft voorlichting over risicofactoren, herkenning en behandeling. Kijk voor meer informatie op www.trombosestichting.nl

Tags

Groene HartRegioStop de prop loopTrombosestichtingWandeenWandelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top