Skip to content
Fotocredit: PR

De 10de editie van De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar

Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar
21 september 20242 minute read

Op zondag 13 oktober start om half drie “De Bayer Vastgoed 15 van Wassenaar”. Op Blauw Zwart vind je hét loopevenement waar je bij wil zijn! Als hardloper of wandelaar, als vrijwilliger om dit feestje wederom in goede banen te leiden, of als supporter langs de route!!!

Echt waar, in welke vorm je ook meedoet, wij zien er bijzonder naar uit om je erbij te hebben. Dus als je je nog niet hebt opgegeven, doe dat snel via www.de15vanwassenaar.nl.

Prachtige route…met tijdelijke overlast voor het verkeer!

De 15 heeft een van de mooiste parcours van Nederland. De eerste negen kilometer zijn volledig afgezet, mede dankzij de route sponsor JK van den Dool. Van 14.30 tot 14.45 wordt het verkeer tussen Blauw Zwart en de Lange Kerkdam volledig stilgelegd. Op de N44 worden van 14.45 tot 15.30 afritten afgesloten. Je kunt dan niet vanaf de N44 de Rust en Vreugdlaan, de Houtlaan en de van der Oudermeulenlaan oprijden. Wassenaar Zuid is via de N14 en de Wittenburgerweg bereikbaar. Probeer tussen 15.00 en 16.00 weg te blijven van de kruisingen Papagaaienlaan – Schouwweg en de van Zuylen – Oostdorperweg. Daar heeft een lang lint lopers voorrang op het autoverkeer. 

Feest langs de route!

We nodigen alle aanwonenden op de route uit om de lopers aan te moedigen met muziek op de stoep. Heb je een goede versterker en altijd al dj-dromen gehad…grijp je kans, of spelen je buren en jij een gaaf muziekinstrument…nu kun je optreden! Lopers vliegen vooruit en genieten van dit soort support!

Vrijwilligers gezocht!

Sinds de start van “De 15” zijn er jaar op jaar zoveel fijne dorpsgenoten die zich als vrijwilliger aanmelden. Zonder jullie kan dit loopfeestje niet! Voor deze tiende editie zijn we nog wel op zoek naar een paar blije eien, handige handen en aardige aanpakkers. Of je nu in het start/ finishgebied iets wil betekenen, de garderobe wilt bemannen of ergens op de route aanwijzingen wil geven, “De 15” is blij met jouw deelname. Je geniet sowieso mee van de vibe van deze dag, en als vrijwilliger heb je gratis toegang tot de afterparty en krijg je natuurlijk 2 consumptiebonnen en het fraaie regenjack met het “De 15” logo en een fijne goodie bag.
Meld je aan via: https://de15vanwassenaar.nl/vrijwilligers/

Tags

Bayer Vastgoed 15 van WassenaarHardlopenVerkeersoverlastVrijwilligers gezochtWandelenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top