Skip to content
Fotocredit: SMOW

SMOW zoekt mantelzorgmaatjes

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
27 september 202453 second read

Mantelzorgers zijn soms dag en nacht bezig met de zorg voor een partner, een ouder, een kind, familie of vriendin die ziek is. Als mantelzorgmaatje bied je de mantelzorger een momentje van rust waarbij diegene even wat anders kan doen. Wil jij langskomen voor een gesprek of gezelschapsspellen doen met een persoon die mantelzorg nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Wat ga je doen? Het gaat om een praatje, een wandeling of aanwezigheid bij de persoon. Tijden zijn in overleg met de mantelzorger en degene die verzorgd wordt; eenmalig, een paar uurtjes of een paar dagen in de week en dus flexibel.

Wat kun je van ons verwachten? Je wordt begeleid door een coördinator en er zijn regelmatig bijeenkomsten met de andere vrijwilligers.

Maak jij het verschil? Meld je dan aan bij SMOW en word maatje van een dorpsgenoot. Het levert leuke contacten op en geeft voldoening.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisa de Groot via de e-mail l.de.groot@smowassenaar.nl of 070 – 511 22 26 (op werkdagen van 09.00 – 14.00 uur)

Tags

MantelzorgMantelzorgmaatjeSMOWStichting Maatschappelijke Ondersteuning WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top