Skip to content
Fotocredit: PR

BC Wassenaar ontvangt Blauw-Zwart Walking Football

Rksv Blauw Zwart
13 oktober 202451 second read

Op de clubavond badminton in de sporthal De Duinpan ontving BC Wassenaar 15 leden met eventuele partners van Walking Football Blauw-Zwart voor een maandagavondje badminton. John en Ton, beiden tevens lid van WF, gaven de voetballers wijze lessen van hoe hou je racket vast en hoe sla je de shuttle terug. Badminton is toch wel een razendsnelle sport en vraagt ook een snelle reactievermogen.

Hoewel de voetballers bijna in alle sporten goed zijn (althans dat denken ze) is badminton toch wel van een andere orde. De voetballers hebben nog wel een aantal lessen nodig om te kunnen denken dat ze kunnen badmintonnen.

Na afloop van een avond badminton werd onderling afgesloten met een gezellig drankje. Wil je gaan badmintonnen, dan kan je op de maandagavond terecht in De Duinpan. Wil je Walking Football spelen dan kan je op de vrijdagmiddag om 15.00 uur terecht bij Blauw-Zwart. Beide clubs doen ook mee aan de Wassenaarse Sportweek van 18 t/m 29 oktober 2024. Deze sportweek wordt georganiseerd door Fit in Wassenaar. Kijk in de agenda op www.fitinwassenaar.nl

Tags

BadmintonBC WassenaarRKSV Blauw ZwartWalking FootballWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top