Skip to content
Chamber9. Fotocredit: PR

CHAMBER9: STRIJKKWARTET & JAZZ RITMESECTIE MET ZANG VAN SANNA VAN VLIET

Stichting Jazz at the Club
14 oktober 20242 minute read

Op vrijdag 1 november (20.00 uur) presenteert Chamber9 de onlangs verschenen cd “The Sound of Chamber9” met een bijzonder concert in het Leonardo Royal Hotel Den Haag. Zangeres Sanna van Vliet treedt dan op met een strijkkwartet en met gitaristen Axel Hagen en Michael Arit, bassist Thomas Winter Andersen en drummer Joan Terol. Het ensemble bestaat sinds 2019 en heeft sinds het eerste album dat in 2020 werd uitgebracht met een reeks concerten in Duitsland en ons land bewezen het publiek te boeien met de muziek van Duke Ellington en Billie Strayhorn door de overweldigende, virtuoze en warme, uitnodigende klank, waarbij de verbinding tussen klassieke kamermuziek met jazz op een oorspronkelijk wijze plaatsvindt. Chamber9 speelt eigen composities, jazz originals en unieke standards die op een eigentijdse manier zijn gearrangeerd

Dit concert georganiseerd door de Stichting Jazz at the Club en mede mogelijk gemaakt wordt door Podium De Nieuwe Kamer wordt georganiseerd in de serie Friday Night Jazz.

Het Leonardo Royal Hotel is gevestigd aan de Van Stolkweg 1 in Den Haag (070-3525161). Het concert start op vrijdag 1 november om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Het volgende concert heeft plaats op 13 december 2024. Voor meer informatie: www.jazzattheclub.nl en/of www.podiumdenieuwekamer.nl Kaartverkoop via bovenstaande links of aan de zaal € 20,-.

Tags

Chamber9ConcertDen HaagJazz at the ClubRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top