Skip to content

Vrijwilligers gaan ook in de zomer door!

Vrijwilligerscentrale Wassenaar
6 augustus 202456 second read

Vrijwilligerswerk in de zomer biedt een geweldige kans om anderen te helpen en tegelijkertijd te genieten van het mooie weer. Zo zijn er vaak volop buitenactiviteiten te doen zoals helpen bij festivals, maar er zijn ook veel ouderen eenzaam tijdens de zomer. En zij hebben jouw hulp hard nodig! Heb jij nog wat tijd over en wil je genieten van het mooie weer en het verschil maken voor een ander? Met de vacatures hieronder gaat dat zeker lukken!

  • Amarosa heeft een aantal vacatures open staan voor vrijwilligers. Ze zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het Fietslabyrint (Vac.A.134), een chauffeur voor de rolstoelbus (Vac.C.009), maar ook naar een bijrijder in de rolstoelbus (Vac.A.144) en een pianospeler voor huiskamerconcerten (Vac.M.061)
  • Scouting De Paauw is op zoek naar een nieuwe groepsbegeleider (Vac.E.054)

Wil jij ook helpen, maar wil je liever 1 keer meehelpen bij een project of wanneer het jou uitkomt? Kijk dan op www.wassenaardoet.nl voor flexibel of kortstondig vrijwilligerswerk. Op donderdagochtend kan je ook binnenlopen of telefonisch contact opnemen met onze consulentes.

Vrijwilligerscentrale Wassenaar| www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070 5113133

Tags

VacaturebankVCWVrijwilligerscentrale WassenaarVrijwilligerswerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top