Skip to content
Het Scholen Collectief Wassenaar, het college van burgemeester en wethouders van gemeente Wassenaar en medewerkers van gemeente Wassenaar. Fotocredit: gemeente Wassenaar

College op bezoek bij Bloemcampschool

5 oktober 202451 second read

Dinsdag 24 september bracht het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan de Bloemcampschool, de openbare basisschool van Wassenaar. Het bezoek begon met een rondleiding door de Bloemcampschool door directeur-bestuurder Sharon Schouwenaar. Het college nam onder andere een kijkje bij de gymles en zag hoe leerlingen die net wat meer uitdaging nodig hadden een project uitvoeren rondom het Japanse gerecht Okonomiyaki. 

Daarna werd in een inhoudelijk gesprek onder andere stilgestaan bij de samenwerking tussen de gemeente en het onderwijsveld en hoe deze in de toekomst verder kan worden vormgegeven, onder andere in de Lokale Educatieve Agenda. De gemeente en het onderwijsveld staan samen aan de lat voor een brede verscheidenheid van uitdagingen, uiteenlopend van (duurzame) onderwijshuisvesting, schoolveiligheid en het welzijn van de kinderen en jongeren in Wassenaar. 

Wethouder Ritske Bloemendaal (Onderwijs): “Het onderwijs is een van de belangrijkste partners voor de gemeente. Elke dag gaan 4500 Wassenaarse kinderen en jongeren naar school. School is samen met het gezin, sportverenigingen en vrije tijdbesteding de basis voor de ontwikkeling van onze jonge generatie.”

Tags

BloemcampschoolCollege van B&WGemeenteWassenaarWerkbezoek
Gerelateerde artikelen
Back To Top