Skip to content
Fotocredit: PR

DC Klinieken Voorschoten viert 15-jarig jubileum

DC Klinieken
6 oktober 202449 second read

DC Klinieken Voorschoten bestaat deze maand 15 jaar. Wat begon als een kleine kliniek met zes medewerkers en een focus op radiologische onderzoeken, is uitgegroeid tot een veelzijdige zorglocatie met een breed scala aan specialismen.

Nieuwe specialismen

In de afgelopen 15 jaar is er veel veranderd in de kliniek. Zes maanden na de opening werd de afdeling maag- en darmonderzoeken toegevoegd, waardoor patiënten ook voor endoscopische onderzoeken naar DC Klinieken Voorschoten konden gaan. In 2015 kwamen hier de afdelingen dermatologie en pijnzorg bij. In 2020 werd de bovenste verdieping verbouwd en kwam er een tweede ruimte voor pijnzorg bij om aan de toenemende zorgvraag te voldoen.

Terugkijken

‘We kijken terug op 15 jaar waarin we met trots goede zorg hebben geleverd, mede dankzij de inzet van onze collega,’ aldus locatiemanager Caroline van Herpen – Schipper. ‘We vinden het belangrijk dat we een gastvrije kliniek zijn waar goede patiëntenzorg wordt geboden en waar zowel medewerkers als patiënten zich volledig op hun gemak voelen.’

Tags

DC KliniekenJubileumVoorschotenZorg
Gerelateerde artikelen
Back To Top