Skip to content
Overzicht van de kramen en de uitgestalde spullen, die allemaal zijn ingebracht. Fotocredit: PR

Bazaar Messiaskerk wederom een succes

Organisatie Bazaar Messiaskerk
7 oktober 20242 minute read

In de Messiaskerk gonsde het de afgelopen week van de activiteiten. Met vereende krachten werd de jaarlijkse Bazaar in de steigers gezet. En met succes. De Bazaardag op 5 oktober leverde maar liefst 13.500 euro op. Het geld gaat naar verschillende goede doelen.

Dominee Evert Jan de Wijer opende voor het eerst sinds zijn aanstelling de Messiaskerk Bazaar. Traditiegetrouw deed hij dit door de eerste aankoop te doen. Het werd een item uit de speelgoedkraam, voor als zijn kleindochter op bezoek komt. Daarna gingen de deuren open en stroomde de rij aan reeds verzamelde bezoekers naar binnen.

Kleding, speelgoed, sieraden, boeken en servies, alles vond gretig aftrek. Zo ook de huisgemaakte soep, saté en oliebollen. De Bazaar is ieder jaar een gezellige ontmoetingsplek voor bezoekers uit Wassenaar en omstreken. Een win-win situatie want met hun aankopen steunen ze onze goede doelen. Dit jaar zijn dat Stichting Oorlogskinderen, Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar die inwoners helpt die in financieel zwaar weer zitten en de Messiaskerk zelf.

De Messiaskerk Bazaar kan niet zonder haar vele trouwe vrijwilligers. Elke jaar wordt onder aansturing van de Bazaarcommissie, ook vrijwilligers, in een week tijd een volledige Bazaar neergezet. Wat begint met opbouwen en de twee inleverdagen van tweedehands spullen wordt opgevolgd door flink wat sjouw werk, inrichten, etaleren, prijzen, en verkopen natuurlijk. Het gevoel van gemeenschapszin is groot, en dat maakt dat zowel vrijwilligers als bezoekers er ieder jaar weer naar uitkijken.

We kijken voldaan terug op een mooi dag. Dank aan alle vrijwilligers en bezoekers. Tot volgend jaar!

Tags

Bazaar MessiaskerkGoede doelenMessiaskerkOpbrengstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top