Skip to content
Fotocredit: PR

Succesvolle avond Blauw-Zwart jeugdtrainers en Feeton

Rksv Blauw Zwart
12 oktober 20242 minute read

Deze avond stond in het teken van Feeton. Een prachtig digitaal platform waar Blauw- Zwart bij aangesloten is. Dit platform levert op een laagdrempelige manier kennis en oefeningen die door onze trainers ingezet kunnen worden. Zowel voor de doorgewinterde trainer als de ouders die vaak deze taak op zich nemen om een team beter te maken. Want waar zijn we zonder vrijwilligers, laten we dat niet vergeten!

Met een combinatie van theorie en praktijk heeft iedereen weer een frisse inkijk gekregen in de app Feeton. Dank ook aan Gyan van der Woude die met zijn team JO12-1 beschikbaar was om de praktijkoefeningen vorm te geven. De trainers, TC leden en overige mensen kregen van Carlo mooie tips and tricks die ingezet kunnen worden tijdens de trainingen. En natuurlijk mochten wij genieten van mooie acties, trucjes en spelmomenten van onze JO12-1. Afsluitend met nog wat laatste theorie toelichtingen van Carlo en de vragenronde was het tijd voor een hapje en een drankje, aangeboden door de Business Club.  

Het was een mooie, leerzame avond! Heb je vragen, schiet de Hoofden Jeugdopleiding aan of iemand van de Technische commissie. We herhalen dit begin 2025. Wij hopen op weer zo een mooie grote groep en lukte het dan niet om erbij te zijn, we zien je dan graag de volgende keer!

Met dank aan de Business Club Blauw Zwart, Carlo Kastermans van Feeton, TC Blauw-Zwart en alle vrijwillige trainers die in grote getalen aanwezig waren.

Tags

FeetonJeugdJeugdtrainersRKSV Blauw ZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top