Skip to content
Fotocredit: PR

Grabbel(badmin)ton

Badmintonclub Wassenaar
18 oktober 20242 minute read

Ja, u leest het goed: Grabbelbadminton. Badmintonclub Wassenaar (BCW) gaat in het kader van de Wassenaarse Sportweek een grabbelton toernooi organiseren op maandag 21 oktober met een start om 19.45 uur. Bij dit toernooi werkt BC Wassenaar samen met Fit in Wassenaar.

Een grabbelton is een spelvorm waarbij alle aanwezige spelers door loting aan elkaar gekoppeld worden tot een dames-, heren- of gemengd-dubbel. Er worden dan een aantal wedstrijdjes gespeeld met 4 spelers op het veld. Aan het eind van de avond wordt gekeken wie de meeste punten heeft en dus de winnaar is. Bij een wedstrijd horen prijsjes en uiteraard ronden we af met een drankje.

Een voorbeeld dus van een mooie combinatie tussen gezelligheid en sportiviteit. Dat is ook hoe onze club in elkaar zit. Een ieder die lid wordt, wordt opgenomen in de groep. Je kan altijd spelen, je hoeft nooit zelf te zorgen voor een speelpartner, dat in tegenstelling tot vele andere sporten. Sociaal, gezellig en sportief. En uiteraard doen wij dat in de gloednieuwe, mooie, frisse sporthal, de Duinpan.

Wel zelf zorgen voor zaalsportschoenen. Onze club zorgt voor rackets en shuttles.

Dus, wil je eens ervaren hoe het is om dit spelletje te spelen, of heb je in het verleden gespeeld en zou je wel weer aan de slag gaan (lol), kom dan langs voor het grabbelton toernooi. Helemaal gratis. Als je wil, neem dan iemand gezellig mee.
Vind je het leuk, kom je nog een keer, vind je het heel erg leuk, kan je onder leuke voorwaarden lid worden.

Wanneer:           Maandag 21 oktober 2024
Hoe laat:            Inloop vanaf 19:30 uur; we stoppen uiterlijk om 21:30 uur  
Waar:                  Sporthal de Duinpan, Dr. Mansveltkade 11

Tags

BadmintonBadmintonclub WassenaarGrabbel(badmin)tonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top