Skip to content
De Oostdorp Fright Night. Archieffoto. Fotocredit: Herman van der Woude

Halloweenfeest in Oostdorp: Komende Vrijdag FrightNight

21 oktober 202454 second read

Komende vrijdagavond 25 oktober staat de wijk Oostdorp volledig in het teken van Halloween met de jaarlijkse Oostdorp FrightNight. Vanaf 19:00 uur trekken griezelig verklede kinderen samen met hun ouders en begeleiders door de wijk voor een spannende Trick or Treat tocht. De route start bij het buurtcentrum en eindigt op het kermisterrein aan de Dr. Mansveltkade, naast het gebouw van de Oranjevereniging. Om 21:30 uur wordt het evenement officieel afgesloten bij het buurtcentrum.

De organisatie zet alles op alles om het evenement soepel en veilig te laten verlopen. Zo worden gecertificeerde verkeersregelaars ingezet en houden vrijwilligers, politie en BOA’s toezicht door de wijk. Voor de verkeersveiligheid worden enkele straten, waaronder de Oostdorperweg en de Rozensteinstraat, vanaf 19:00 uur afgesloten voor verkeer.

Ook dit jaar krijgen kinderen met een speciaal OFN-polsbandje lekkernijen bij deelnemende adressen in de wijk. Let wel: de traktaties zijn uitsluitend voor kinderen met een polsbandje en er wordt gevraagd om afval in de daarvoor bestemde bakken te deponeren.

De organisatie hoopt, net als voorgaande jaren, op een geslaagd evenement waarbij de hele buurt kan genieten van een sfeervolle en veilige Halloweenavond.

Tags

BuurtverenigingKinderactiviteitenOostdorp FrightnightTrick or Treat tochtWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top