Skip to content
Fotocredit: Peter Sneijders

Zuidduinloop op zaterdag 9 november

Atletiekvereniging Rijnsoever
26 oktober 20242 minute read

Zaterdag 9 november a.s. organiseert de A.V. Rijnsoever de Zuidduinloop, de tweede loop van het Running Center Duinloopcircuit.                                                                                                                                        

Deze loop wordt, hoe kan het ook anders, in de Katwijkse Zuidduinen gelopen. De start vindt plaats aan de zuidzijde van camping ”De Zuidduinen”. Daar is een parcours van exact 5 kilometer uitgezet, dat, afhankelijk van de gekozen afstand, één of twee keer moet worden afgelegd.

De kinderen van 6 t/m 7 jaar gaan echter als eersten om 9.30 uur van start. Zij lopen een “heen-en-weer-parcourtje” van in totaal 500 meter.  Om 9.35 uur starten de kinderen van 8 t/m 9 jaar. Ook zij hebben een “heen-en-weer-parcourtje”, maar dan van 500 meter heen én 500 meter terug. Om 9.45 starten de 10 t/m 13 jarige kinderen. Zij lopen 2 kilometer. Om 10.00 uur tenslotte gaan alle deelnemers aan de 5 en 10 km van start.

Evenals vorige jaren zijn wij weer welkom in de nabijgelegen accommodatie van tennisvereniging “Zee en Duin” aan de Sportlaan. Daar kan gebruik worden gemaakt van kleedruimten en douches.

Inschrijven kan tot donderdagavond 7 november 23.59 uur via  www.duinloopcircuit.nl  of vanaf 9.00 uur ter plaatse in de kantine van tennisvereniging “Zee en Duin”. De inschrijfkosten bij online inschrijving bedragen € 4,00 voor de jeugd en € 8,00 voor de senioren. Bij na-inschrijving op zaterdag is dit € 6,00 respectievelijk € 10,00. Er kan dit keer nog online worden ingeschreven voor het gehele circuit, dus alle zes de lopen, wat een aardig voordeel oplevert!                                                                                                                                  

Op onze site lees je meer informatie over deze loop en over het Duinloopcircuit. Hopelijk zien we jou zaterdag aan de start!!!

Tags

Atletiekvereniging RijnsoeverHardlopenKatwijkRegioZuidduinloop
Gerelateerde artikelen
Back To Top