Skip to content

Verdachte woninginbraak aangehouden

30 januari 201230 second read

De politie hield vrijdagavond een 28-jarige verdachte zonder vaste woon- en of verblijfplaats aan op verdenking van een inbraak in een woning aan de Deijlerweg in Wassenaar. Een getuige belde de politie toen hij zag dat de verdachte via de achterzijde de woning verliet. Meerdere eenheden waaronder ook een politiehond stelden een onderzoek in, waarbij de verdachte uiteindelijk twee uur later werd aangehouden op de Prinsenweg.

De man bleek in het bezit te zijn van een navigatiesysteem en sieraden die bij de woninginbraak waren weggenomen. Na verhoor bekende de verdachte de inbraak. Hij wordt dinsdag 31 januari voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Tags

AanhoudingInbraakPolitie
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top