Skip to content

Nieuw seizoen Dancers’ studio begint op 3 september

28 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Dennis Sureveen, leider van Dancers’ Studio, de Wassenaarse Balletschool is er klaar voor! Na de succesvolle workshop, eind mei met Isabelle Beernaert van SYTYCD en The Ultimate Dance Battle , gaat hij vanaf 3 september weer beginnen met de lessen van het nieuwe dansjaar. Er wordt gewerkt naar een nieuwe voorstelling die wordt gegeven in het Lucent Theater op 8 juni 2013.

Dennis volgde de professionele opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, danste vervolgens bij verschillende gezelschappen in Nederland zoals het Scapino Ballet in Rotterdam, Reflex modern dance company in Groningen, Djazzex modern-jazz dance company in Den Haag, en in Portugal bij verschillende dansgezelschappen. Ook in het musicalcircuit heeft hij veel gedanst: zo had hij rollen in West Side Story, Aida, Beauty and the Beast en was hij bij de Musical Awards Gala’s van 2005, 2006 en 2007. Op het Malieveld in Den Haag werkte hij mee aan het bijzondere zilveren regeringsjubileum van koningin Beatrix.
Dennis is een gepassioneerde en enthousiaste balletdocent. De kwaliteit van de lessen staan bij hem hoog in het vaandel. Hij geeft balletles volgens de methode van de Royal Academy of Dance (RAD). Hij is er stellig van overtuigd dat het de beste methode is. Dit jaar begint één van zijn leerlingen, Roan Pronk, met de balletopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Ook zijn docenten in de jazz / modern lessen Anouk, Jarmila en Violeta, ballet en in musical, streetdance Janine en (nieuw!) tap Nicolet en breakdance Ben hebben allen professionele opleidingen en veel podium ervaring.
Om het bijwonen van lessen in verschillende disciplines te stimuleren biedt Dennis dit jaar een Combi –Pakket aan. Indien de leerling naast haar of zijn bestaande les een tweede les volgt uit een andere discipline, is het lesgeld van die les slechts 130 euro per jaar extra. De lessen in klassiek ballet worden aangeboden voor de leeftijd vanaf 4 jaar tot volwassen.
Kwaliteit en dansplezier, daar gaat het bij Dancers’ Studio om! Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen bij deze balletstudio.
 
Voor inlichtingen en/of aanmelding:
DANCERS STUDIO, DE WASSENAARSE BALLETSCHOOL
Kerkstraat 75
2242 HE Wassenaar
dancersstudio@live.nl

Tags

Dancers StudioNieuw seizoenWassenaarse Balletschool
Gerelateerde artikelen
Back To Top