Ga naar hoofdinhoud

Alaaf!

17 maart 20142 minute read

Wassenaar – 28 Februari jl. was het zover, de sleutel overhandiging. De carnavals verenigingen De Deylknotsen & De Tunnelklossers kregen de sleutel van burgemeester Hoekema overhandigd, Wassenaar heette vanaf dat moment “Was ik er maar”, en zij waren vanaf dit moment voor vier gehele dagen “de baas”. Dit is niet alleen een feestelijke gebeurtenis, maar ook een serieuze gelegenheid. Zo werden er ook een aantal belangrijke zaken besproken.

Zo kwam er aan bod dat er tot grote spijt geen bus tussen Voorschoten en Wassenaar rijd, ook was er een vraag over de NSS top. Zier hier ’t filmpje voor de vragen van de Deylknotsen & de Tunnelklossers en de antwoorden van Burgemeester Hoekema op o.a. deze vragen en nog een aantal andere belangrijke zaken dit hier :

{youtube}oVcMzJQPh0g{/youtube}
(filmpje met dank aan midvliet FM).

Onder muzikale begeleiding van de Blaasbalgen werd hier ook de polonaise volop ingezet en zelfs burgemeester Hoekema liep in de polonaise mee. Showteam Leidschendam gaf ook nog een spetterende show weg. Wat een erg leuk detail was dat de Blaasbalgen ook een heuse carnavals prins & prinses hadden. Zij maakte de avond tot een groot feest. De dag erna 1 maart was het zo ver het grote feest van de Deylknotsen. Eerst in de middag een zeer geslaagde kindermiddag waar +/- 60 op afkwamen en zich kostelijk vermaakte.

’s avonds was het volwassene feest, hier was iedereen uitgedost in diverse kostuums, van Sarah tot kip, van Heidi tot Bruid je kon het zo gek niet bedenken of men had het aan. DJ Martin maakte er een feest van samen met Blaaskapel Laphethemookis uit Dordrecht, er werd volop de polonaise gelopen, er werd gedanst en gezongen, een ieder heeft zich kostelijk vermaakt en het bleef nog lang onrustig in Den Deyl.

Ik wil de de Deylknotsen & de Tunnelklossers bedanken voor het hartelijk ontvangst afgelopen carnaval. Volgend jaar bent u uiteraard ook van harte welkom bij De Deyknotsen en de Tunnelklossers, om samen gezellig carnaval te vieren, laten wij met zijn alle er voor zorgen dat deze geweldige traditie in Wassenaar niet verloren gaat en wij deze met zijn alle voortzetten.

 

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top