Skip to content

Stunt Movie Production – Druk bezocht

17 juli 20145 minute read

Wassenaar – Ik als Monstertruck liefhebber was allereerst erg verheugd dat dit in ons dorp werd georganiseerd. Uiteraard kon ik niet anders dan bij dit evenement aanwezig te zijn.

Bij binnenkomst zag je de monstertrucks al staan, wauw wat een gigantische auto’s zijn dat toch, als er iets indruk maakt is dat het wel! Zo’n half uur voordat de show van start ging, begon het al redelijk vol te lopen, met over het al gemeen veel mannen met hun zoon(s) en diens vriendjes, uiteraard werd er eerst een foto gemaakt van ‘t kroost bij de monstertrucks voordat zij plaats namen, de banden waren zo groot dat de kinderen gewoon IN de banden konden zitten. Het werd al snel zo druk, dat er stoelen en hekken bij geplaatst moesten worden.

Een leuk weetje tussendoor over de monstertrucks: “Met hun wielen van circa twee meter hoog, een gewicht van 3500 tot 5000 kilo en 800 tot 1200 pk verpulveren de kolossale monstertrucks normale auto’s alsof het speelgoedauto’s zijn. Nieuw in 2013 is The Scream. Een enorm gevaarte met een motor van 1200 pk welke fantastische sprongen maakt!” Bron: www.stuntmovieproduction.com

Om 19:30u begon de show, Peter Winter warmde het publiek op door kunstjes op zijn motor te vertonen een ieder keek hun ogen uit, na deze opwarmer werden alle stuntmannen stuk voor stuk aan het publiek voorgesteld en niet alleen zijn er volwassen stuntmannen MAAR er zijn ook echte “dare devils” onder de kleine Wintertjes een jongetje van 4 jaar Gino Jr. en 3 wat oudere meisjes HOE CUTE en vooral stoer! De kleintjes hadden uiteraard ook een klein aandeel in de show, zij vertoonde wat kunstjes op hun quats, zo stonden de kids op de quats met 1 been in de lucht, reed het oudere meisje op 2 wielen, en reed de allerkleinste over een iniemienie heuveltje, heel erg knap dat die kleintjes dat nu al kunnen. En dan te bedenken dat ze over een paar jaar hetzelfde doen als hun papa & grote broer.

En nu komt ‘t! Omdat ik een column schijf voor Wassenaarders.nl mocht ik mee achter de schermen, HOE GAAF IS DAT?! Ik mocht zowaar naast ‘t podium gaan staan waar de presentatrice Sarah Winter de gehele avond aan elkaar stond te praten. Dit om betere foto’s te maken voor mijn column! Zo super vet, wat een ervaring, alles was zo dichtbij. Ik rende wel van het een op andere moment van hot naar her dit voor mijn eigen veiligheid, ik kreeg ook steeds aanwijzingen waar ik het beste heen kon om foto’s te maken en waar het veilig voor mij was.

Tijdens één stunt werden er 6 vrouwen uit het publiek gehaald om mee de auto in te gaan om mee te stunten, en ik mocht ook mee, Manny was zo bijdehand om mij aan te wijzen, en ik kan zeggen ‘t was ZO gaaf! Ik en de andere 3 dames namen plaats bij Gino Winter in de auto, en de andere 3 dames gingen bij Peter Winter de auto in, gordel om, en wij werden geïnstrueerd over hoe we ons het beste vast konden houden, nou daar gingen we hoor, met de auto over een schans heen, en toen reden we ineens op 2 wielen, wat een kick! Totaal niet eng, maar wat een adrenaline gaat er door je lichaam heen, niet normaal.

‘t was echt een geweldige avond, auto’s die lekker aan ‘t scheuren waren, auto’s die op 2 wielen balanceren, met een motor over mensen heen springen, over auto’s heen springen, dwars door een brandend voorwerp rijden, car crash, monstertrucks die auto’s verpulveren of het speelgoed auto’s zijn. Teveel om op te noemen, ik kan zeggen dat de monden regelmatig open vielen tijdens de shows en dat ik regelmatig OH en AH heb gehoord. Ik laat de foto’s voor zich spreken anders word dit wel een gigantisch lange column.

Na de show was er nog een mogelijkheid om met de mannen op de foto te gaan, een poster te kopen en om handtekeningen te scoren en hier werd ook gretig gebruik van gemaakt, er stond een heuse rij bij de handtekeningen tafel! Stunt Movie Production, is een prachtig familie bedrijf de mannen en natuurlijk niet te vergeten de vrouwen hebben echt passie voor het vak, dat zie je in alles wat ze doen, je kunt gewoon zien dat ze trots zijn en ook echt genieten van wat ze neerzetten. Dit is een show voor jong en oud!

Ik wens de familie Winter en de crew ‘t aller beste toe en heel veel succes met de nog komende shows (be save!) en ik hoop jullie volgend jaar weer te zien in Wassenaar, zodat er nog meer mensen zijn die van jullie indrukwekkende anderhalf á twee uur durende show kunnen genieten en een avond vol spanning en sensatie zullen beleven.

Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken dat ik “achter de schermen” mee mocht lopen om foto’s te maken. Ik voelde mij een beetje “one of the guys”, bedankt voor de gastvrijheid en voor de geweldige ervaring dit was een avond om nooit te vergeten.

Kijk voor een show bij u in de buurt op www.stuntmovieproduction.com
Veel liefs (en tot volgend jaar?)
Lieve groeten, Samantha Christina

 

Tags

BeeldWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top