Skip to content

Circus in Town!

4 juni 20142 minute read

Wassenaar – Weet u het nog? Pret oogjes als uw ouders zeiden: “we gaan naar het circus”, en daar vol bewondering kijken naar alle dieren en mensen die trucjes konden.
En laten we eerlijk zijn, stiekem vinden wij het nu we allen volwassen zijn nog steeds hartstikke leuk.

Van 5 tot 9 juni staat “Freiwalds Menagerie Circus” in Wassenaar.
Evenemententerrein Dr. Mansveltkade
Ik mocht vandaag een kijkje nemen bij de dieren. Wat een prachtige dieren, en wat zijn ze lief!
Buba de Olifant, wat een schat is dat. Toen ik aan kwam was hij buiten met een autoband aan het spelen, maar aangezien het stort regende werd Buba naar binnen geroepen en stond daar lekker droog in de tent! Alle andere dieren gingen ook snel naar binnen om te schuilen voor de regen. Behalve Buba de olifant zijn er ook prachtige witte paarden, kamelen, één shetland pony, één ezel, lama’s, twee geitjes en er zijn zelfs zebra’s! Ze hebben stuk voor stuk mijn hart gestolen.

Uiteraard zijn er behalve dieren ook acrobaten! En ‘t leuke is dat je TOT 2 uur voor de voorstelling ook een kijkje mag nemen bij de dieren, maar daarna moeten ze echt rusten om zich voor te bereiden op de show!

‘t is zeker de moeite waard om dit circus te bezoeken.
Op vrijdag 6 juni is er een speciale “Familie dag” op deze dag zijn alle plaatsen slechts €10,- per persoon. Voor verdere informatie en reserveringen kunt u kijken op de website: www.menagerie-circus.nl

Ik wens u veel plezier.
Liefs, Samantha Christina

Tags

BeeldWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top