Cafetaria ’t tonnetje verslaat koploper

17 november 20142 minute read

Wassenaar – In de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie ging koploper Rickies Feest verrassend onderuit tegen Cafetaria ’t tonnetje. Eigenaar Anton Knijnenburg van Cafetaria ’t tonnetje had net z’n handtekening gezet onder het nieuwe sponsorcontract en het team in een nieuw tenue gestoken. Het rood-zwarte tenue volledig in de huisstijl van Cafetaria ’t tonnetje gaf de spelers vleugels.

Al vroeg in de wedstrijd kwam ’t tonnetje op een 1 – 0 voorsprong. Gedurende de eerste helft konden ze de voorsprong vasthouden. Rickies Feest is dit seizoen qua samenstelling versterkt en dit had tot gevolg de het team voorlopig bovenaan stond. De ruststand van 3 -2 in het voordeel van ’t tonnetje gaf aan dat de teams in de eerste helft gelijk opgingen. Door het opvoeren van de druk door Rickies Feest in de tweede helft kwam er meer ruimte voor ’t tonnetje. Zij wisten daar handig mee om te gaan. Bijna elke counter was raak. De spelers van Rickies waren ontgoocheld en hadden geen antwoord op het countervoetbal van ’t tonnetje. De overwinning van 8 – 2 was dan ook verdiend voor ’t tonnetje. Rickies Feest is door de nederlaag ook gelijk koploper af.

Aerofit neemt de nummer één positie weer over door een reglementaire overwinning van 5 – 0 op de Katwijkers, die helaas geen team op de been konden brengen. De wedstrijd tussen de nummer drie Lifetrack en de nummer vier D. van Egmond kende een ruststand van 2 -1 in het voordeel van Lifetrack. De tweede helft was het echter D. van Egmond dat de klok sloeg en met een 7 – 2 overwinning van het veld stapte. In de onderste regionen werd er strijd geleverd tussen het Poolse team van Tacx en Real Maaldrift. De Polen trokken aan het langste eind en wonnen de wedstrijd met 5 – 4. Beide teams wisselden van positie in de rangschikking.