maandag 10 augustus 2020

A Algemeen

Bevers van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam doen mee met de beverdoedag

Wassenaar - De bevers (jongens en meisjes van 5 t/m 7 jaar) hebben op zaterdag 4 juni meegedaan aan de beverdoedag van scouting Regio Hollands Midden. Samen met 90 bevers van 7 andere scoutinggroepen uit de regio deden ze verschillende spelletjes die in het thema stonden van de wensboom.

De bevers moesten boomblaadjes verzamelen voor de wensboom en deze konden ze verdienen doormiddel van het spelen van verschillende spelletjes, zoals springen op het springkussen met schepnetjes diertjes ontdekken in de sloot, marsmallows roosteren bij het kampvuur en nog 15 andere. Uiteindelijk werden alle verzamelde blaadjes, bevestigd aan de wensboom en de wensboom stond weer in bloei. Als beloning kregen alle bevers een mooie badges voor op hun scoutblouse.

Benieuwd wat de bevers allemaal doen? Kom dan een keertje proefdraaien. Scoutinggroep van Wassenaer van Obdam is te vinden op de Paauwlaan 12 in Wassenaar. Meer informatie over de bevers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) is te vinden via www.vwvo.nl/speltakken/bevers of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor algemene informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief