vrijdag 22 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 28 2016

Wassenaar - Vrijwilligerswerk maakt iedereen rijker. Niet in de vorm van geld of luxe, maar in de vorm van fijne ontmoetingen, leuke momenten en nieuwe inzichten. Je wordt een rijker mens. Geld is uiteraard geen motivatie om vrijwilligerswerk te doen, maar vrijwilligerswerk verrijkt wel je leven. Je geeft wat je krijgt en je krijgt wat je geeft. Onderzoek toont aan dat mensen die vrijwilligerswerk doen vaak gelukkiger zijn en beter in het leven staan. Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) vind je steeds zo’n 100 openstaande vacatures in het vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Ga vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod:
*Buurtvereniging Groot van Polanen zit te springen om een Bestuurslid Huurdersbelangen (vacaturecode B 093). Sla jij een brug tussen de huurders in de wijk en diverse verhuurorganisaties?
* Mantelzorgers zijn vaak overbelast en willen er soms ook even “tussenuit”. Gun hen ook af en toe een “break” als Vervangende Mantelzorger (vacturecode A 068) door een dag(deel) hun zorgtaken over te nemen?
* Bewoners van SWZ Sophieke en SWZ Willibrord gaan graag voor een korte wandeling naar buiten om een frisse neus te halen. Wie maakt dit mogelijk als Wandelmaatje (vacaturecode A 091)?
* Help zelfmoord voorkomen door via 113Online een luisterend “oor” te bieden via telefoon en/of chat aan mensen die om hulp vragen (vacaturecode H 051). Verwijs hen door naar de juiste hulpverleners. Opleiding en training voorzien. Help mensen in acute nood.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Openingstijden van 11 juli t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Na de vakantie weer van maandag t/m vrijdag van 09.30-12.00 uur. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of op het Gemeentehuis.