zondag 26 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 32 2016

Wassenaar - Zet je talenten in en maak het verschil in het leven van een ander. Ervaar hoe blij mensen worden van een beetje extra zorg en/of aandacht en hoeveel voldoening het jou kan brengen. Samen houden wij de kwaliteit van onze samenleving op peil én betaalbaar. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

  • Bij verpleeghuis Florence Duinstede is altijd vraag naar sociale mensen die op gezette tijden iets extra’s voor cliënten willen betekenen. Aandacht is voor zorg cliënten erg belangrijk. Ben jij die sociale man of vrouw die af en toe het gezellig maakt in de gezamenlijke huiskamer (vacaturecode A 031)? Maak een praatje, luister samen naar muziek, kijk samen naar een film enz. enz. Ook zoeken ze een man of vrouw die bewoners wil begeleiden naar de kerkdiensten als zij dat willen (vacaturecode A 076).
  • De verpleegafdeling SWZ De Horsten zoekt iemand die op donderdagochtend extra aandacht aan cliënten wil geven d.m.v. handverzorging, zoals bijv. vijlen en lakken (vacaturecode A 096). Hier worden mensen zo blij van.
  • Sommige mensen hebben moeite om hun huishoudboekje op orde te houden. Help jij hen tijdelijk weer grip te krijgen op hun financiën door orde in de chaos te brengen en hen te coachen om dit zelfstandig te kunnen blijven doen (vacaturecode B 080).
  • Ook mensen met een beperking willen graag met vakantie. Sailwise maakt watersportvakanties voor minder-validen mogelijk en kan altijd extra begeleiders gebruiken (vacaturecode K 010).

Wil je ook het verschil maken in het leven van een ander? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur (t/m 19 augustus alleen op dinsdag- en donderdagochtend). Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.