woensdag 12 mei 2021

S Sport

Een grandioze eerst sponsor bijeenkomst van de SV Wassenaar voetbalafdeling

Wassenaar - De eerste sponsor bijeenkomst van de SV Wassenaar Voetbalafdeling werd gehouden op woensdag 25 januari jl. Deze bijeenkomst, gegoten in een wijnproeverij, werd georganiseerd door de sponsor commissie en mede georganiseerd door onze zeer gewaardeerde sponsor “Wijnheeren” te Wassenaar.

De sponsoren, technische staf en enkele spelers werden zeer gastvrij ontvangen in het fantastisch mooie etablissement van de Wijheeren, Megasin de Vin gevestigd aan de Molenstraat 23 te Wassenaar. De avond begon met de kennismaking met een ieder, uiteraard onder het genot van een heerlijk glas rode of witte wijn. Onze Wijnheeren Stef Schroder en Paul Janssen hadden voor deze proeverij een 6 tal witte en 6 rode wijnen geselecteerd. Het was heel erg leuk dat er ingespeeld werd op de, dan spelende verkiezing van D. Trump en Europa, Dus een 3 tal dezelfde druivensoorten wit en 3 druivensoorten rood, waarvan er 3 uit de verenigde staten waren en er 3 tegen overstonden uit Europa. Erg actueel en ook leuk om deze wijnen zo naast elkaar te proeven. Het was echt een goed verhaal van de sommeliers Stef en Paul die vol passie en plezier over hun liefde voor wijnen spraken. En voor de aanwezige sloeg deze passie over naar het echte proeven van deze verschillende wijnen met ieder een eigen specifieke smaak.. Denk dat weinige, zeker ondergetekende, op deze wijze ooit een wijn gedronken en meer nog geproefd hebben.

Het was een zeer geslaagde wijnproeverij bij de Wijheeren. Zowel de aanwezige sponsoren en de overige gasten hebben een geweldige avond gehad. Wij hopen van harte dat bij de eerst volgende sponsor bijeenkomst er nog meer genodigde aanwezig zullen zijn. Want een avond zoals deze waar gezelligheid, sportiviteit en ook het gezamenlijk zaken doen (Business to Business) een van de doelen is op deze goed georganiseerde avonden.

Wij danken bij deze nogmaals de Wijnheeren Stef en Paul voor deze proeverij en het delen van hun passie en liefde voor wijnen. En raden een ieder van harte aan om binnen te lopen in deze gastvrije en zeker laagdrempelige Wijnwinkel. Kijk ook voor een nadere kennismaking op hun website www.wijnheeren.nl. Het is zoals zij zelf zeggen en laten weten: ‘Taste, share & care’ is waar echte Wijnheeren voor staan. Wij hopen u de volgende sponsorbijeenkomst te mogen ontvangen. Omdat SV Wassenaar en de ondernemers in Wassenaar hand in hand staan. Zeker wanneer we over sport en B2B praten. Hou hiervoor de website in de gaten of vraag aan Carl Verburg en of Walter Scherpenhuizen. Tot Snel tot Wassenaar.