zaterdag 25 mei 2019

A Algemeen

De redding van paard "Redmund"

Wassenaar - Vrijdagmorgen even voor acht uur rukt de Wassenaarse brandweer uit voor “dier te water” aan de Katwijkseweg. Een jong meisje staat opent het hek van het weiland. Zij is doorweekt. “Hij ligt verderop in de sloot achter een boom” Blijkbaar heeft zij alles wat in haar vermogen lag gedaan om het arme dier uit de sloot te halen.

De brandweer neemt het van haar over. Met professionele middelen en vereende krachten lukt het om “Redmund” op de kant te zetten. Een ander paard hinnikt enthousiast als het tweejarig dier door zijn eigenaar wordt meegenomen voor een grondige schoonmaakbeurt.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief