dinsdag 22 juni 2021

R Rubrieken

Hortus Artifex helpt!

Wassenaar - Graag willen we jullie vertellen over de geweldige hulp die wij hebben ontvangen van hoveniersbedrijf Hortus Artifex. Wij hebben twee mooie dochters van 7 en 4 jaar. Onze jongste dochter Rosalin is meervoudig gehandicapt. Door een onbekende chromosomenafwijking heeft zij een hersenafwijking, wat zich uit in een ontwikkelingsstoornis. Zij heeft 24 uur per dag intensieve zorg nodig. Onlangs hebben wij aan ons huis een aangepaste kamer gebouwd met voorzieningen. Op deze manier hopen wij haar zo lang mogelijk thuis te kunnen laten wonen en de zorg te bieden die zij nodig heeft.

Door de verbouwing was de tuin een bouwput geworden en niet goed toegankelijk voor haar kinderwagen/rolstoel. Nadat wij een oproep hadden gedaan bij een aantal hoveniersbedrijven om de aanleg van onze tuin te sponsoren nam Willem Leenen van hoveniersbedrijf Hortus Artifex contact met ons op. Zij wilden graag iets voor ons betekenen en op donderdag 28 september j.l. was het zover. Willem Leenen en zijn twee medewerkers hebben zich de hele dag ingezet voor het aanleggen van de tuin. Zij hebben een geweldige oploop gemaakt, waardoor Rosalin gemakkelijk bij haar kamer kan komen. Onze tuin is hiermee weer functioneel en netjes.

Het is ontzettend bijzonder dat mensen zich door middel van sponsoring in willen zetten op een plek waar hulp nodig is. We zijn Hortus Artifex zeer dankbaar en we waarderen hun hulp enorm! Ontzettend bedankt!

Willem, Alinda, Lisanna en Rosalin Tukker 
Wassenaar