donderdag 06 augustus 2020

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 46 2017

Wassenaar - Schuilt in jou een echte vrijwilliger? Er is een leuke, inspirerende en passende vrijwilligerstaak voor iedereen. Ervaar zelf hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en hoeveel voldoening het je kan geven. Zet je in voor een ander of een goed doel. Een paar uur per week of maand kunnen al het verschil maken. Samen houden we de kwaliteit van leven in Nederland hoog en betaalbaar. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale voor een oriëntatie op de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.

Een greep uit het aanbod:
* Dank je wel voor de leuke dag! Dat is het motto van Vitalis, de organisatie die Maatjes (Vacaturecode A 062) koppelt aan kinderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken omdat zij zelf belast zijn of uit een belast gezin komen. Onderneem jij zo nu en dan iets leuks met een kind dat wel wat steun en afleiding kan gebruiken?
* Verpleeghuis Florence Duinstede kan altijd extra ondersteuning gebruiken. Maak jij het op gezette tijden gezellig voor bewoners als Gastvrouw/-heer (Vacaturecode A 031) in de woongroep? Een praatje, een film kijken, muziek luisteren. Je voorkomt hiermee eenzaamheid en maakt de bewoners blij. Ook Persoonlijke Begeleiders (Vacaturecode A 038) zijn veel gevraagd. Wie gaat zo nu en dan langs bij bewoners die nooit bezoek krijgen of gaat samen met hen iets leuks ondernemen? Hier genieten de bewoners enorm van. Of ben jij de Wandelvrijwilliger (Vacaturecode A 100) die zo nu en dan met een bewoner een fijne wandeling gaat maken op dinsdagmiddag?
* Bij SMOW is weer plaats voor nieuwe Maaltijdbezorgers voor Tafeltje-Dek-Je (Vacaturecode C 001). Bezorg, veelal zelfstandig wonende oudere Wassenaarders, die om een of andere reden hiervoor zelf niet kunnen zorgen, een of twee dagen per week tussen de middag, met je eigen auto een gezonde warme maaltijd aan huis.

Meer weten over deze of andere vacatures in het Vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2. Bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar Openingstijden ma t/m do van 09.30-12.00 uur. Op vrijdag kun je terecht bij de Bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de Bibliotheek of het Gemeentehuis.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief