Skip to content

Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging strijdend ten onder.

22 februari 20182 minute read

Wassenaar – Het herenteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging speelt op eigen verzoek dit seizoen in de toppoule van de recreatiecompetitie. Dat is een heel ander verhaal dan spelen in een regionale recreatiepoule. Daar werd het team vorig seizoen kampioen. Dat zal dit seizoen zeker niet gebeuren. Sterker nog zij staan na 7 wedstrijden eenzaam onderaan. Ook deze keer werden er geen wedstrijdpunten binnengehaald in de wedstrijd tegen Volley2B. Dit team staat bovenaan met 8 punten voorsprong op nummer twee Delta 1.

In de eerste set werden er nog 17 punten behaald. Maar in de tweede set gloorde er hoop op setwinst. En dat lukte nog bijna ook. WVV leverde strijd tot 24-24. Maar ja die laatste twee punten. Daar moet wel enig geluk bij komen. En dat was helaas niet het geval.
Ook in de sets drie (8-25) en vier (18-25) lukte het niet om tot winst te komen. Dus moest het WVV team onverrichterzake weer met lege handen naar huis.

Er resteren nu nog 5 wedstrijden, waarbij er drie keer tegen Gemini Kangeroes wordt gespeeld. En Gemini staat op de een na laatste plaats in de poule. Dus wie weet…

Programma: dinsdag 20 februari Waterlanders 1 tegen WVV Mix 1.

Kom ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1. Neem je sportspullen mee en train meteen mee.
U bent van harte welkom. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top