Skip to content

VVD lijst 1. Yvonne van de Velde plaats 8.

27 februari 201840 second read

Wassenaar – Mijn naam is Yvonne van de Velde en ik werk als zorgmanager OK en anesthesie poli’s in het Haaglanden Medisch Centrum.

In deze functie heb ik veel te maken met verander processen, Innovatie, en het bewaken van kwaliteit. Ik ben een nieuweling in de politiek maar ben van mening dat mijn ervaring en eigenschappen een aanwinst zullen zijn voor de Wassenaarse raad. Ik ben een innovator met een bruisend netwerk die verbindingen kan leggen; een bruggenbouwer.

Als VVD gemeenteraadslid kandidaat kan ik inspireren en creatief mee denken over de toekomst van Wassenaar, zichtbaar zijn en een vertegenwoordiger zijn van de standpunten van de partij. Herkenbaar betrouwbaar beleid voeren voor jong en oud, de toekomst van een financieel gezond Wassenaar in eigen handen houden en ondernemers de ruimte geven om te innoveren.

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top