Skip to content

VVD (lijst 1) stelt graag Willemijn Weekhout op plaats 5 aan u voor

5 maart 20182 minute read

Wassenaar – Na een leven als expat-kind, ben ik Europese Studies gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Daar heb ik 17 jaar gewoond en gewerkt, o.a. bij de KLM. Na de geboorte van onze oudste zoon hebben wij een aantal jaar in Rotterdam gewoond, alvorens wij 12 jaar geleden met onze drie kinderen in Wassenaar zijn komen wonen.

Mijn jongste zoon is hier begonnen op de peuterschool en mijn oudste doet dit jaar eindexamen. Wassenaar is een heerlijke plek om te mogen wonen en een ideale omgeving om je kinderen op te laten groeien. Wij hebben als gezin volop kunnen genieten van alles wat Wassenaar te bieden heeft en daarom wil ik mij nu graag inzetten voor wat het beste is voor Wassenaar.

Als eigenaar/ Vestigingsmanager van Saar aan Huis Wassenaar heb ik kunnen ervaren hoeveel voldoening het geeft om maatschappelijk je steentje bij te kunnen dragen. Ik wil mij graag inzetten om enerzijds op een constructieve wijze positieve dingen tot stand te brengen en anderzijds datgene te behouden wat Wassenaar haar unieke identiteit geeft. Om zo vanuit het het Liberale gedachtengoed van de VVD het algemeen belang te dienen.

Als raadslid zal ik er naar streven om toegankelijk en laagdrempelig te zijn. Ik vind het belangrijk om contact te hebben met de bewoners en een goed gevoel te houden voor wat er speelt en wat er beter kan. Het mooie van de geemeentepolitiek is dat het dicht bij de bewoners staat. Het gaat over concrete, relevante zaken die ons allemaal raken.

Met name op het gebied van ouderenzorg en jeugdzorg hoop ik vanuit mijn ervaring en kennis bij te kunnen dragen aan een beter aansluiten van behoefte en ondersteuning. Wassenaar moet een mooi, groen, levendig dorp blijven met goede voorzieningen, waar iedereen, jong en oud, fijn kan wonen en recreëren.

Tags

GR2018VVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top