zaterdag 23 januari 2021

K Kunst & cultuur

Nieuwjaarsconcerten Excelsior 14 januari

Wassenaar - Traditiegetrouw verzorgt Muziekvereniging Excelsior op de tweede zondag van het nieuwe jaar het Nieuwjaarsconcert. Net als de afgelopen twee jaar zullen er twee Nieuwjaarsconcerten in de Warenar worden gegeven, zodat iedereen die wil, kan komen luisteren. De twee concerten vinden plaats om 13.00 uuren 16.00 uur.

De concerten hebben de elementen die horen bij een Nieuwjaarsconcert van Excelsior: fijn in het gehoor liggende muziek, een goede solist, een toast op het nieuwe jaar en oliebollen. De solist dit jaar is niemand minder dan de bekende Zangeres Maghen Hilgersum. Zij heeft in 2010 in de finale gestaan van Una Voce Particolare en heeft in 2013 meegedaan aan de Voice of Holland. Op haar You Tube kanaal is meer van haar te beluisteren. Maghen zal meerdere stukken met Excelsior ten gehore brengen, waaronder het beroemde O mio babbino caro en delen uit Carmen. Verder zal Excelsior u trakteren op heerlijke lichtvoetige muziek, zodat u het nieuwe jaar vrolijk kunt beginnen.

Kaarten voor het concert kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop bij Boekhandel De Kler in de Langstraat of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.