vrijdag 03 april 2020

P Politiek

Samen maken wij een vuist

Wassenaar - Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) is meer dan een lokale partij. Ons logo, de hand met het V-teken, staat nu symbool voor de vuist, een vuist om te vechten voor een zelfstandig Wassenaar

ZELFSTANDIGHEID VAN WASSENAAR
DLW staat voor een krachtig en transparant bestuur in een zelfstandig Wassenaar. Fusie/herindeling is niet nodig en zelfs onwenselijk. DLW motiveert waarom Wassenaar zelfstandig kan blijven in een informatieboekje wat binnenkort voor iedere inwoner van Wassenaar beschikbaar is. Neem invloed, stem op DLW.

MOBILITEIT EN (VEILIG) VERKEER
DLW wil een goed bereikbaar Wassenaar zonder dat er voor inwoners sprake is van overlast. Geen sluipverkeer, een bereikbaar Kerkehout, een goed bereikbaar centrum, een goed bereikbaar Maaldrift en ondertunneling van de Rijksstraatweg, om een einde te maken aan de dagelijkse files.

FINANCIEEL GEZOND EN GOED GEMEENTEBESTUUR & EEN EFFICIËNTE ORGANISATIE
DLW staat voor een financieel gezonde gemeente waar de inwoner centraal staat. In de afgelopen raadsperiode was dat helaas niet het geval. Wassenaar werd geplaagd door een slecht en niet transparant bestuur. Ook de ambtelijke organisatie functioneerde niet naar behoren.

(WOON)MILIEU, ECONOMIE EN ONDERNEMERSCHAP
DLW wil meer doen voor de ondernemers in een mooi en duurzaam Wassenaar waar het aangenaam vertoeven is. Een mooi Wassenaar is aantrekkelijk om te wonen voor iedereen die zijn (of haar) bedrijf of werk in de “grote” stad heeft. Dat maakt dat Wassenaar een belangrijke factor is voor de economische ontwikkeling van de regio.

MENS & MAATSCHAPPIJ (CULTUUR, VOORZIENINGEN, ZORG)
Voor DLW staan "ONZE" inwoners op de 1e plaats. DLW is een lokale partij en wij komen op voor de belangen van alle Wassenaarders. Elke Wassenaarder verdient het om in Wassenaar te kunnen blijven wonen, maar dat lukt soms alleen met de juiste voorzieningen en zorg. Bij DLW spreken jongeren mee en zij bepalen mede ons beleid. DLW gaat een toegankelijk en inclusief Wassenaar realiseren.Wassenaar is een uniek dorp met ons culturele erfgoed in het mooie groen. Daar zijin wij zuinig op.

Website: Democratischeliberalen.nl FB: Democratische Liberalen Wassenaar
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Twitter: @DLWassenaar

Samen maken wij een vuist, stem DLW Lijst 5

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief