woensdag 18 september 2019

K Kunst & cultuur

Groot succes bij PJPJ-concert afgelopen zaterdag in Cultureel Centrum ​Voorschoten​!

Wassenaar - Op zaterdagavond ​17 februari 2018 ​vulde de grote zaal van het Cultureel Centrum zich met tegen de 100 jazzliefhebbers voor het 6e jazzconcert van dit seizoen. En dat was niet voor niets! Het eerste deel voor de pauze werd gevuld met het trio van pianist Lorenzo Ditta uit Rome met bassist Raphael Royer en drummer Andrea Nicolai. Lorenzo voerde met zijn trio (later aangevuld met 2 saxofonisten) sfeervolle composities uit waarvan de meeste stukken door hemzelf gecomponeerd.

Een bijzonder moment was de ‘jazzcover’ van het rocknummer Black Star van de Britse band Radiohead! Tenorsaxofonist Ukko Heinonen en altsaxofonist Luka van de Pol droegen hun steentje bij met prachtig uitgevoerde sax arrangementen en solo’s. Na de pauze schitterde zangeres Alkistis Lampropoulou met ‘Four’ van Miles Davis, haar eigen compositie I’m Dreaming Again en haar arrangement van ‘Round Midnight van Thelonious Monk. Het publiek waardeerde het zeer.

Zie voor het hele concertprogramma: www.pjpj.nl of bezoek PJPJ op facebook. Het volgende jazzconcert is op zondagmiddag 11 maart om 15 uur in het Cultureel Centrum Voorschoten.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief