dinsdag 31 maart 2020

P Politiek

Mag ik mij even voorstellen?

Wassenaar - Mijn naam is Ingrid Pauli. Ik woon sedert 25 jaar in Wassenaar. Ik heb het dorp, ook als trouwambtenaar, op allerlei manieren leren kennen en ben ervan gaan houden.
Wassenaar is een uniek dorp met goede scholen, veel verenigingen op allerlei gebied, een prachtige omgeving en betrokken inwoners, waaronder veel vrijwilligers. Een dorp waar ik me graag voor wil inzetten. Ik heb altijd, met veel plezier, diverse commissies en bestuur gedaan voor de tennisclub, tuinclub en de school van de kinderen. Dit heb ik ruim twintig jaar gecombineerd met mijn werk als pensioen – en bestuursjurist.

Ik ben voor een zelfstandig Wassenaar. Het was de directe reden voor mij om lid te worden van LokaalWassenaar! en me beschikbaar te stellen voor de gemeenteraad.
Waarom Lokaal Wassenaar! ? Het is een lokale partij, we worden niet aangestuurd door “Den Haag”. Het is een integere, kundige en sociale groep mensen, die bereid is om in het belang van Wassenaar samenwerkingsverbanden met andere partijen aan te gaan. We kunnen het immers niet alleen.

Uiteraard zijn er naast het zelfstandig blijven nog meer uitdagingen waar Wassenaar voor staat en dat is vooral het verkeer. Het verkeer in Wassenaar loopt vast. Ondertunneling van de Rijksstraatweg is hard nodig, maar daarmee zijn we er nog niet. Er is meer nodig, de zoektocht naar een goede oplossing voor de verkeersproblemen wil ik graag aangaan. Zoals een aansluiting op een light rail naar Den Haag en Leiden.
Een andere grote uitdaging is de vergrijzing. Om de voorzieningen in Wassenaar op peil te houden dienen jonge gezinnen in Wassenaar te komen wonen. Wassenaar dient haar beleid daarop af te stemmen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief